Shopping cart - Μερικό Σύνολο Κάρτας:0 €

Εξυπηρέτηση Πελατών

in englishΑποστολή & Παράδοση

Οι αποστολές εντός Ελλάδος άνω τών 500,00€  ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.  Για παραγγελίες μέχρι 1kg το κόστος αποστολής είναι 4,50€Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS-Courier. Για παραγγελίε πάνω απο 1kg στέλνονται με μεταφορική εταιρία και το κόστος είναι μέχρι 15ευρώ. 

Οι αποστολές εντός Ευρωπαϊκής ένωσης γινονται κατόπιν συνεννόησης.

Οι αποστολές εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης γινονται κατόπιν συνεννόησης.
Επιστροφές & Αλλαγές

Για τις ελάχιστες φορές, που κάτι δεν σας ικανοποίησε έχετε δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή τους. Για να γίνουν δεκτές οι επιστροφές θα πρέπει τα προϊόντα να επιστρέφονται στις αρχικές τους συσκευασίες οι οποίες δεν θα παρουσιάζουν καμία καταστροφή, να είναι σφραγισμένα, αχρησιμοποίητα και σε άριστη κατάσταση.
Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος σε περίπτωση λάθους της hydrokinisi επιβαρύνουν την εταιρεία μας, διαφορετικά επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση που πληρούνται οι παραπάνω όροι επιστροφής η εταιρεία μας θα προχωρήσει στην επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος στο ακέραιο.


Παραγγελίες

Μπορείτε να κάνετε την παραγγέλια σας μέσω της ιστοσελίδας μας ή τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο +30 24210 30395


Τρόποι πληρωμής
1. Μέθοδος Αντικαταβολής.
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ΕΛΤΑ, για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. η υπηρεσία χρεώνετε με 2.5 ευρώ ανα παραγγελία
2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Amarican express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας μέσω τής VIVA payments η οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).
3. Πληρωμή μέσω PayPal. (Προσωρινά μή διαθέσιμη)
Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.
4. Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σε λογαριασμό της Euro Bank  IBAN:  GR 4302600180000070200778636
Μετά την κατάθεση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας (+30 24210 30395) ή στείλτε μας email info@hydrokinisi.gr  - Fax: +30 24210 76186
Απόρρητο & Ασφάλεια


Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
 
PCI-DSS
Στο σημερινό περιβάλλον, η ασφάλεια των συναλλαγών είναι θέμα καθοριστικής σημασίας για όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς. Η Viva ως ίδρυμα πληρωμών, ακολουθεί όλες τις διαδικασίες του PCI DSS που απευθύνονται στον κλάδο, ώστε να:

    Προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της.
    Ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών μέσω ενός υψηλότερου επιπέδου ασφαλείας δεδομένων
    Οχυρώνει τους πελάτες της από οικονομικές απώλειες και έξοδα ‘επανόρθωσης’
    Διατηρεί την εμπιστοσύνη και να προστατεύει τη φήμη του ονόματός των πελατών της
    Στο πλαίσιο των παραπάνω, η Viva έχει λάβει πιστοποίηση PCI-DSS, και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχόμενους ελέγχους από πιστοποιημένο security auditor.


Η Viva δεν τηρεί δεδομένα πιστωτικών καρτών πελατών στα συστήματά της. Όλα τα δεδομένα μεταδίδονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες. Τα προσωπικά και απόρρητα δεδομένα των πελατών της Viva είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στα συστήματα της Viva, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο.
 
Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Δεδομένων
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit. Το σύστημα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.
 
Ελεγχόμενη Πρόσβαση
Η πρόσβαση στα συστήματα της Viva ελέγχεται από firewalls, τα οποία επιτρέπουν τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/επισκέπτες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της Viva. Για τη μέγιστη προστασία των δεδομένων και όπως επιβάλει το πρότυπο PCI-DSS, η Viva ρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας συστήματα εντοπισμού κακόβουλων επιθέσεων (Intrusion Detection και Denial of Service Protection Systems). Σε επίπεδο φυσικής πρόσβασης, η Viva φιλοξενεί το σύνολο των υποδομών της σε πιστοποιημένο PCI-DSS data center της εταιρείας Rackspace (Level 1 Certified Services Provider) στη Μ. Βρετανία. Το data center φυλάσσεται 24x7 και μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στους χώρους φύλαξης των διακομιστών (data halls). Μηχανικοί ασφάλειας της εταιρείας Obrela Security Industries παρακολουθούν σε 24ωρη βάση τις υποδομές φιλοξενίας και τις εξωτερικές απειλές από το διαδίκτυο. Όλα τα απαραίτητα security patches εφαρμόζονται άμεσα με τον εντοπισμό πιθανής απειλής. Όλα τα συστήματα έχουν ακολουθήσει αυστηρή διαδικασία hardening σύμφωνα πάντα με όσα επιβάλλουν τα πρότυπα PCI-DSS.